
فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:42
فهرست مطالب:
مقدمه 1
نان و اهمیت آن 4
فرایند تهیه&zwnj ی نان 7
انواع نان در ایران 12
اثرات مخرب جوش&zwnj شیرین 19
مضرات جوش&zwnj شیرین در بدن انسان 21
دلایل ایجاد ضایعات نان 24
چرا نان بیات می&zwnj شود؟ 27
آداب نان 29
کیفر توهین به نان 30
منابع 42
« نان و اهمیت آن»
الف: نان مایه&zwnj ی برکت و نیروبخش عبادت
قال النبی (ص): « اللهم بارک لنا فی&zwnj الخبز و لا تفرق بیننا و بینه فلولا الخبز ما صمنا و لا صلینا و لا ادینا فرائض ربنا »
پیامبر اکرم (ص) فرمود: « خداوندا، نان را در زندگی ما چنان قرار ده که با کمترین مقدار از آن، بیشترین بهره و نیرو به ما برسد. خدایا، دستیابی به نان را برای ما مشکل مگردان چرا که اگر نان نباشد نمی&zwnj توانیم روزه بگیریم، نمی&zwnj توانیم نماز بخوانیم، بلکه نمی&zwnj توانیم هیچ یک از وظایف دینی خود را انجام دهیم» .
ب: نان، بهترین غذا
قال النبی (ص): « خیر طعامکم الخبز»
پیامبر اکرم(ص) فرمود: « بهترین طعام و غذای شما نان می&zwnj باشد» .
امروزه در بسیاری از کشورهای جهان نان به عنوان غذای اصلی مردم می&zwnj باشد و روزانه قسمت قابل توجه از انرژی پروتئین، املاح معدنی، ویتامین&zwnj های گروه B مورد نیاز انسان را تامین می&zwnj نماید.
در ایران نیز 80 درصد غذاها را نان تشکیل می&zwnj دهد و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه&zwnj ی مردم از خوردن نان تأمین می&zwnj گردد.
متأسفانه در کشور ما با اضافه کردن جوش&zwnj شیرین به این غذای با ارزش آن را نهایتاً به غذایی با پیامدهای مضر تبدیل می&zwnj کنند

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-4987-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d9%86%d8%a7%d9%86/
- ۹۵/۰۵/۱۵