دیجی فایل 2000

  • ۰
  • ۰

تحقیق نان

تحقیق

تحقیق



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:42

فهرست مطالب:
مقدمه 1
نان و اهمیت آن 4
فرایند تهیه&zwnj ی نان 7
انواع نان در ایران 12
اثرات مخرب جوش&zwnj شیرین 19
مضرات جوش&zwnj شیرین در بدن انسان 21
دلایل ایجاد ضایعات نان 24
چرا نان بیات می&zwnj شود؟ 27
آداب نان 29
کیفر توهین به نان 30
منابع 42

« نان و اهمیت آن»
الف: نان مایه&zwnj ی برکت و نیروبخش عبادت
قال النبی (ص): « اللهم بارک لنا فی&zwnj الخبز و لا تفرق بیننا و بینه فلولا الخبز ما صمنا و لا صلینا و لا ادینا فرائض ربنا »
پیامبر اکرم (ص) فرمود: « خداوندا، نان را در زندگی ما چنان قرار ده که با کمترین مقدار از آن، بیشترین بهره و نیرو به ما برسد. خدایا، دستیابی به نان را برای ما مشکل مگردان چرا که اگر نان نباشد نمی&zwnj توانیم روزه بگیریم، نمی&zwnj توانیم نماز بخوانیم، بلکه نمی&zwnj توانیم هیچ یک از وظایف دینی خود را انجام دهیم» .
ب: نان، بهترین غذا
قال النبی (ص): « خیر طعامکم الخبز»
پیامبر اکرم(ص) فرمود: « بهترین طعام و غذای شما نان می&zwnj باشد» .
امروزه در بسیاری از کشورهای جهان نان به عنوان غذای اصلی مردم می&zwnj باشد و روزانه قسمت قابل توجه از انرژی پروتئین، املاح معدنی، ویتامین&zwnj های گروه B مورد نیاز انسان را تامین می&zwnj نماید.
در ایران نیز 80 درصد غذاها را نان تشکیل می&zwnj دهد و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه&zwnj ی مردم از خوردن نان تأمین می&zwnj گردد.
متأسفانه در کشور ما با اضافه کردن جوش&zwnj شیرین به این غذای با ارزش آن را نهایتاً به غذایی با پیامدهای مضر تبدیل می&zwnj کنند



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-4987-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d9%86%d8%a7%d9%86/
  • ۹۵/۰۵/۱۵
  • abbas amirinia

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی