دیجی فایل 2000

  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه23

فهرست مطالب

بافت پارانشیم

بافتهای مقاوم

بافت ترشحی

دید کلی

بافت گیاهی

هم می&zwnj گویند. این دو بافت محافظ کاملا از هم متفاوتند.

و اسکلریدی تقسیم می&zwnj شود. که بخصوص از نظر شکل باهم فرق دارند. فیبر سوزنی و کشیده اما اسکلریدی دارای اشکال متنوع می&zwnj باشد.

بافت هادی

بافت آوند چوبی: بافت آوند چوبی همراه بافت آبکش ، به عنوان سیستم هدایت کننده است. این بافت در استوانه مرکزی اندامهای ریشه و ساقه قرار گرفته و دارای سلولهای متفاوتی مثل سلولهای غربالی وسل و تراکئید اختصاصی&zwnj اند. اما برخی دیگر مثل سلولهای پارانشیم یا الیاف غیر اختصاصی می&zwnj باشند. پس این بافت ، یک نوع بافت مرکب است.

بافت آوند آبکشی: بافت آوند آبکشی عهده&zwnj دار انتقال مواد غذایی در گیاه است، یعنی انتقال شیره پرورده در اندامهای مختلف. در ارتباط نزدیک با بافت آوند چوبی قرار گرفته و در ساختمانهای نخستین اندامهای ریشه و ساقه ، درون استوانه مرکزی قرار دارد. ولی به علت عدم وجود دیواره ثانویه

سلولهای آبکش ، تشخیص آن از سلولهای پارانشیمی در مشاهدات میکروسکوپی مشکل می&zwnj باشد. این بافت نیز مثل بافت چوبی یک بافت مرکب است که دارای سلولهای اختصاصی مثل سلولهای غربالی و سلول همراه می&zwnj باشند و نیز سلولهای غیر اختصاصی مثل پارانشیمی و الیاف.

بافت محافظ

بافت محافظ ، جهت محافظت از اندامهای گیاهی می&zwnj باشد و قشر خارجی آنها را تشکیل می&zwnj دهد. بافت محافظ دو نوع است: یکی بافت محافظی است که اندامهای گیاه را در رشد نخستین می&zwnj پوشاند که آنرا روپوست یا اپیدرمیس گویند. دیگری بافت پریدرم که پوشش اندامها را در ساختمان پسین تشکیل می&zwnj دهد که به آن بافت چوب پنبه&zwnj ای

تاریخچه

بافت شناسی گیاهی تاریخی دیرینه دارد و با کوشش دانشمندان مثل مالپیگی و گرو ، ابتدا در اواسط قرن هفدهم بنیانگذاری شد. گرو توانست تصاویر دقیقی ار بافتهای گیاهی را کشف کند که هم اکنون نیز استفاده می&zwnj شود.

مفاهیم پایه

بافتهای گیاهی بسیار متنوعند و اصولا تنوع آنها در نتیجه تکامل بوجود آمده است. بدین صورت که گروههای گیاهی تکامل یافته&zwnj تر ، دارای تنوع بافتی بیشتری می&zwnj باشند. بیشتری تنوع بافتی در گیاهان گلدار (تک لپه&zwnj ای و دو لپه&zwnj ای) دیده می&zwnj شود. چون در این گروه ، بافتها و سلولها به حد والایی از تکامل خود رسیده اند و کاملا اختصاصی شده&zwnj اند.



در گروههای پست&zwnj تر ، بافتها تنوع کمتری دارند مثلا در خزه&zwnj ها ، اگر چه تا حد زیادی تقسیم کار صورت گرفته اما هنوز بافتها تمایز کامل نیافته و کاملا اختصاصی نشده&zwnj اند. بنابراین بافتها ، عمدتا پارانشیمی می&zwnj باشند و در نهانزادان آوندی ، بعضی از بافتها نظیر بافت هدایت کننده برای اولین مرتبه تمایز یافته است و بعد تکامل آنها ادامه می&zwnj یابد تا در گیاهان گلدار به حد کمال خود می&zwnj رسد و کاملا اختصاصی می&zwnj شود.

انواع بافتهای گیاهی

بافت مریستم

این بافت ، بافت فوق&zwnj العاده مهمی است چون منشا کلیه بافتها و ساختمانهای گیاهی است. بافت مریستم بافت نسبتا پیچیده&zwnj ای است که در اندامهای مختلف به صور گوناگون یافت می&zwnj شود و در هر مکان از خصوصیات ویژه&zwnj ای برخوردار است. اگر چه فعالیت مهم سلولهای بافت مریستم تقسیم و تکثیر سلولی است ولی در موقعیتهای مختلف و اندامهای مختلف ، شکل و وضعیت متفاوتی را به خود می&zwnj گیرند و عهده&zwnj دار تشکیل اندامها و بافتهای خاصی می&zwnj باشند.



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-106974-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d9%81%d8%aa-%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%af%d8%b1-%da%af%db%8c%d8%a7%d9%87%d8%a7%d9%86/
  • ۹۵/۰۷/۰۲
  • abbas amirinia

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی